webdesign

Mijn webdesignernaam is ‘tientje’. Ik heb leren werken met het programma Dreamweaver in het volwassenonderwijs Viiho. Adobe Dreamweaver is een softwareprogramma waarmee een webdesigner een website kan maken en onderhouden. Het is ontwikkeld door het bedrijf Macromedia, dat later overgenomen is door Adobe.

Webdesign – webdeveloper had ik altijd gaarne willen doen. Uiteindelijk heb ik dan maar de knoop doorgehakt en een cursus gaan volgen. In januari 2011 heb ik de cursus afgerond.

link http://www.albertinevandebosch.be/
Deze website, heb ik gemaakt met het programma Dreamweaver. Het is mijn eerste website. Ze is voornamelijk gemaakt in html code. HyperText Markup Language (afgekort HTML) is een opmaaktaal voor de specificatie van documenten, voornamelijk bedoeld voor het World Wide Web. Ik heb deze website als een project beschouwd en zoveel mogelijk over “genieten, reizen, hobby’s” erin verwerkt.

link http://www.wsveurekavzw.be/
Website nummer 2 is de website van onze Wandelclub Eureka vzw Bilzen, Deze website is natuurlijk ook gemaakt in Dreamweaver, uitgebreid met Developer Toolbox, Wamp. Hier is gebruikt gemaakt van php code. PHP is een scripttaal, die bedoeld is om op webservers dynamische webpagina’s te creëren. PHP wordt zeer veel gebruikt in combinatie met Linux, Apache en MySQL.
Wandelclub Eurek@ is dus een dynamische website geworden. Hier is met veel plezier aan gewerkt. Het is de bedoeling dat de leden van de club zo snel mogelijk informatie kunnen vinden en zoveel informatie kunnen bekijken. Deze website is dus vooral informatief gericht. Een website maken voor een vereniging is een uitdaging. Er zijn zoveel onderwerpen die steeds weer aan bod komen.

Beide websites ga ik in de toekomst nog beter aanpassen, uitbreiden en veel wijzigingen aanbrengen. Een webdeveloper is een creatief individu en wil altijd een tikkeltje mooier voor de dag komen met zijn zelfgemaakte website. In de toekomst zal je merken dat dit stelselmatig zal gebeuren.

Uiteraard ga ik hier op deze pagina binnenkort nog meer uitleg en info geven over webdesign.

Op dit moment volg ik Photoshop cs5 en zal hiermee beide websites gaan verfraaien.

Wil je meer weten ? Neem dan maar contact met mij op via mijn contact pagina
of mail mij : mail-mij

> http://www.albertinevandebosch.be
> http://www.wsveurekavzw.be

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s